Kwaliteits- spuitautomaat,
nieuw en prijstechnisch zeer aantrekkelijk!

Dat kan! Vraag vrijblijvend aan

ECONOMY LAK SPUITAUTOMAAT KA-MA KR BM 1700

De vlakspuitautomaat KR-BM 1700 is een doorontwikkeling op de bestaande lakspuitautomaten en is ontworpen voor het spuiten van watergedragen of solvent lakken, zowel in 2K als in UV lakken. Ook beitsen en lijmen zijn mogelijk.

Dankzij een optimale luchtdistributie in de spuitcabine, wordt een hoge lakkwaliteit gegarandeerd.

Het bandreinigingssysteem zorgt er voor dat de lak op de band (overspray) effectief wordt afgerakeld. De afgerakelde lakken kunnen eventueel worden hergebruikt, afhankelijk van het type lak.

Moderne software zorgt voor een eenvoudige en zelfstandige aansturing van het spuitproces. In de PLC kunnen programma’s worden opgeslagen en zijn diverse productiegegevens opvraagbaar.

LakMeister Spuitautomaat screen spuitrobot
LakMeister Spuitautomaat invoer spuitrobot

Een stofreinigingsborstel met antistatische blazer is standaard op de KR BM 1700 en staat op de invoerband. De hoogte-instelling van deze unit is automatisch.

De hoogte-instelling van de pistolen voor verschillende diktes van de werkstukken is automatisch instelbaar en kan worden opgeslagen in programma’s.

LakMeister Spuitautomaat automatisch lakken
Automatisch lakken LakMeister Spuitautomaat

Een laserscanner leest de afmetingen en vormen van de werkstukken en opent en sluit de pistolen.

De laserscanner kent geen leesfouten vanwege vervuiling of beschadiging omdat de laser boven de invoer is gemonteerd. De laserscanner is gepatenteerd door KAMA.

De transportband is een speciale polyolefin kunststof band met metalen draadversterking en antistatisch. Deze band stoot de lakken af en kan daardoor efficiënt worden afgerakeld.

Optionele uitvoeringen voor de KR-BM 1700

De spuitautomaat wordt standaard met een droogfiltersysteem uitgevoerd maar kan ook worden uitgevoerd met een nat- (water) filtersysteem. Het water zorgt voor een maximale afvoer van de laknevel en ook voor een optimale luchtvochtigheid in de cabine waardoor stofdeeltjes beter worden afgevangen. De waterfilter uitvoering is bij uitstek geschikt voor hoogglans lakken.

De lakspuitrobot kan uitgevoerd worden met 3 gescheiden lakcircuits met 3 aparte pompen en 3 x 4 spuitpistolen. Dit is economisch als je veel kleuren wilt wisselen of als je verschillende typen lakken door elkaar moet spuiten zoals primer – grond en aflak of 2K.

spuitrobot LakMeister Spuitautomaat goedkoop

De spuitautomaat kan ook worden geleverd op een werkbreedte van 1.600mm tegen een geringe meerprijs. Dit is vooral interessant voor de platenindustrie en voor een hogere capaciteit.

Hoezo een gebruikte machine kopen?

Voor het zelfde geld heb je een nieuwe spuitautomaat die zeer compleet is, met 1 jaar garantie, voor hetzelfde geld!

Wilt u vrijblijvend advies en een offerte?

Bel: 085 – 029 0637

of mail: naar info(@)lakmeister.eu

Lakmeister staat voor kwaliteit en

jarenlange ervaring in automatische

spuitrobots en schuurmachines.

Wij hechten veel waarde aan kennis en service!