Kwaliteits- spuitautomaat,
nieuw en prijstechnisch zeer aantrekkelijk!

Dat kan! Vraag vrijblijvend aan

 

Schuurmachine Lakmeister

PANEELSCHUURAUTOMAAT KR YZM 1300

De paneelschuurmachine KR YZM 1300  is ontwikkeld voor het schuren van vlakke of geprofileerde panelen zoals meubelpanelen, deuren en modulaire meubelpanelen. Dankzij de verschillende types van schuurmiddel, kan deze automaat flexibel worden ingezet, zowel op onbehandeld hout als op primer- en lak tussenschuren. De schuurmachine heeft een precisie-aftastsysteem om de toleranties in de werkstukken optimaal te kunnen volgen.

Een gesegmenteerd aftastsysteem met 52 voelers garandeert een hoge precisie en kwaliteit van schuren van de panelen.

Schuurmachine automatisch LakMeister
Automatisch schuren panelen deuren LakMeister

De eerste unit is een heen en weer bewegende (reciprocerende) schuurunit met 8 stuks excentrische schuurschijven. De schuurdruk en de -hoogte kunnen automatisch worden ingesteld. Dankzij de precisieaftasting, geeft deze unit een optimaal schuurresultaat ook op de randen en radius.

De tweede unit heeft 9 oscillerende schijven met verticale schuurlamellen. De borstelsnelheid en -hoogte kunnen automatisch worden ingesteld. Deze wijze van schuren is ideaal voor geprofileerde en rustieke houtoppervlaktes.

Automatisch panelen schuren en deuren LakMeister
Deurpanelen automatisch scheuren LakMeister

De derde unit heeft 2 cilindrische en oscillerende schuurborstelwalsen. De schuurwalsen kunnen in schuurkorrel en bezetting eenvoudig worden aangepast. De schuursnelheid en -hoogte worden automatisch ingesteld.

De vierde unit heeft een nylonvlies wals in superfinishing uitvoering of naar keuze voor het naschuren van vlakke panelen.

Meubels automatisch schuren LakMeister

De vijfde (optionele) unit heeft 6 oscillerende excentrische schuurschijven voor het fijn naschuren of polijsten van gelakte oppervlaktes. De schuursnelheid en -hoogte worden automatisch ingesteld.

Optioneel kan de schuurautomaat KR YZM 1300 ook geleverd worden in een werkbreedte van 1500mm.

Automatisch schuren LakMeister

Wilt u vrijblijvend advies en een offerte?

Bel: 085 – 029 0637

of mail: naar info(@)lakmeister.eu

Lakmeister staat voor kwaliteit en 

jarenlange ervaring in automatische

spuitrobots en schuurmachines.

Wij hechten veel waarde aan kennis en service!