Kwaliteits- spuitautomaat,
nieuw en prijstechnisch zeer aantrekkelijk!

Dat kan! Vraag vrijblijvend aan

[/vc_column][/vc_row]

Wim Gerritsen heeft al 10 jaar een interieurspuiterij en hij heeft inmiddels 3 man in dienst.

Wim heeft vaste klanten en de orders blijven binnenkomen en steeds vaker moeten Wim en zijn mensen overwerken. Eerst drie avonden in de week maar nu vrijwel alle dagen en zaterdags tot soms wel zes uur.

Slecht MDF dat wordt aangeleverd en dat geschuurd moet worden. Er moet soms wel  twee keer geprimerd worden. Dat hele proces van kaal MDF tot het kwaliteits-meubelpaneel dat Wim de deur uit wil sturen, vraagt heel veel tijd.

Tijd waarin Wim en zijn mensen geen andere dingen kunnen doen. Zij zouden toch voorraad (bij-) houden voor de ene belangrijke klant en aanvragen blijven soms dagen liggen….

Ik kwam met Wim in gesprek en heb hem de KAMA spuitautomaat KR BM 1700 voorgesteld. Vooral wat de automaat kan en hoe eenvoudig die te bedienen is en dat hij standaard zeer uitgebreid geleverd wordt.

“Kijk Wim, bij gemiddeld 4 meter per minuut doorvoersnelheid en de werkbreedte van 1,3m spuit jij netto 3 vierkante meter per minuut dus in 60 minuten ( 1 uur) is dat 180m². En een perfecte kwaliteit!”

Wim begreep dat hij echt moest gaan automatiseren; te beginnen bij het spuitproces.

Ik noemde hem de prijs van de KAMA spuitautomaat en Wim keek verrast op. “Dat wordt dus geen nieuwe auto maar voor die prijs een spuitautomaat!“ zei Wim. “Ja Wim, alleen ga je met automaat geld verdienen, ga je heel veel kostbare tijd besparen en wordt jouw lakwerk nog hoogwaardiger. En die auto, daar schrijf je alleen maar op af……”

Wim heeft er een week over nagedacht met zijn vrouw. Beiden zagen ze de noodzaak en de grote voordelen voor henzelf in tijdsbesparing ( dit kan niet langer zo doorgaan ), de garantie van kwaliteit en voorbestaan naar hun klanten toe en meer te kunnen aannemen.

Wim heeft zijn keuze overtuigend gemaakt!

LakMeister

Wilt u vrijblijvend advies en een offerte?

Bel: 085 – 029 0637

of mail: naar info(@)lakmeister.eu

Lakmeister staat voor kwaliteit en

jarenlange ervaring in automatische

spuitrobots en schuurmachines.

Wij hechten veel waarde aan kennis en service!